#Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Επαγγελματικές Ιστοσελίδες κατακτούν την πρώτη σελίδα της Google

Δείτε ενδεικτικά και άλλα project κατασκευής ιστοσελίδων, κατασκευής eshop και εταιρικής ταυτότητας στο portfolio μας.

Καθένα από τα έργα έχει την υπογραφή μας και ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής ιστοσελίδων & δημιουργίας eshop και τις οικονομικές τιμές κατασκευής site από τη WebTechnical.
  • Στατικές Ιστοσελίδες
  • Δυναμικές Ιστοσελίδες
  • E-shop Woocomerce
  • Ιστοσελίδες Web Radio
  • Ενημερωτικές Ιστοσελίδες
  • Εταιρική Παρουσίαση

#Συχνές Ερωτήσεις

Για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας χρειάζεται αρχικά η επιλογή ενός ονόματος χώρου (domain name) το οποίο θα αποτελέσει ουσιαστικά την διεύθυνση του site στο Internet. Στη συνέχεια επιλέγουμε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας (web hosting), το χώρο δηλαδή στον οποίο θα ανέβει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Τελευταίο συστατικό, το περιεχόμενο (κείμενα - φωτογραφίες) που περιγράφει το αντικείμενο και το σκοπό του site σε συνδυασμό με την γραφιστική επιμέλεια και τις λειτουργίες που απαιτούνται.
Το Domain Name ή Όνομα Χώρου είναι η διεύθυνση την οποία θα πρέπει να πληκτρολογούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σ΄αυτήν. Συνήθως είναι το όνομα της επιχείρησής ή κάποια παραλλαγή του, συνοδευόμενο από τις πιο διαδεδομένες καταλήξεις .gr .com .eu. Το κόστος εξαρτάται από την κατάληξη και τη χρονική διάρκεια κατοχύρωσης του Domain Name ενώ υπάρχει η δυνατότητα εφόσον είναι διαθέσιμες, η κατοχύρωσή του με περισσότερες από μία καταλήξεις.
Το Web Hosting ή Φιλοξενία Ιστοσελίδας είναι ο χώρος στον οποίο θα τοποθετηθεί το περιεχόμενο μίας ιστοσελίδας. Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνονται με το κόστος του ανάλογου εξοπλισμού. Το κόστος εξαρτάται από το πακέτο φιλοξενίας που θα επιλεχθεί και αυτό διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας για χωρητικότητα, bandwidth και ταχύτητα.
Αν υπάρχει ήδη μία ιστοσελίδα κατασκευασμένη και αναρτημένη στο Internet, ενδέχεται να μην έχει δομηθεί εξαρχής σωστά, να αντιμετωπίζει σφάλματα ή να έχει να ενημερωθεί αρκετό καιρό. Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν επιλογές για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος στην ιστοσελίδας σας και να σας επισυνάψουμε τις απαιτούμενης ενέργειες που θα πρέπει να υλοποιηθούν.
O χρόνος κατασκευής μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της καθώς επίσης και από το πόσο έγκαιρα θα συμφωνηθεί το εικαστικό κομμάτι και θα παραδοθεί το υλικό από τον πελάτη. Συνήθως χρειάζονται 25 - 30 εργάσιμες μέρες για την αποπεράτωση του κάθε project.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες με βάση τους οποίους υπολογίζεται το κόστος κατασκευής για μία ιστοσελίδα. Οι παράγοντες αυτοί περιλαμβάνουν το είδος της σελίδας που θα κατασκευαστεί (στατική, δυναμική, eshop), το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της, τις λειτουργίες και τη διαδραστικότητα που θα έχει με τους χρήστες.

Κριτικές πελατών

Τι λένε για εμάς!

Χαιρόμαστε που βλέπουμε θετικά σχόλια απο ικανοποιημένους πελάτες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

quotes
user
MaDo Mrd
GR
Μια πολύ ευχάριστη συνεργασία, σε προσιτές τιμές. Μου παρείχατε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποίησαν πλήρως τις προσδοκίες μου.
quotes
user
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
GR
Πολύ καλός,επαγγεματιας στην δουλειά του και τιμές λογικές σύμφωνα με τον ανταγωνισμό...
quotes
user
nikolaos georgiadis
GR
Μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η συνεργασία μου με την συγκεκριμένη εταιρία και όσον αφορά τον σχεδιασμό των ιστολογίων μου...
quotes
user
Theofilos Sfakianakis
GR
Αξιόπιστες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση σε πολύ καλές τιμές. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει στην ιστοσελίδα μου.
quotes
user
ΤΑΣΟΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
GR
Πολύ καλή εξυπηρέτηση & με πάρα πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα! Το συστήνω..
quotes
user
Lefteris SpeedService
GR
Εξαιρετικοι επαγγελματιες με αριστη γνωση στο αντικειμενο τους!! Πολυ καλες τιμες Τους συνιστω ανεπιφιλακτα !!!