Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Σε μια προσπάθεια να προστατεύσουμε το απόρρητο και τα δικαιώματα των πελατών και των επισκεπτών του ιστότοπού μας, δημιουργήσαμε μια Πολιτική Απορρήτου που εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για τους επισκέπτες και τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου διέπει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διατηρούμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες που συλλέγονται από χρήστες αυτού του ιστότοπου (ο καθένας, ένας "Χρήστης").


Μυστικότητα

Το απόρρητο των χρηστών είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας εμπιστεύονται οι χρήστες.


Συλλογή Δεδομένων

Συλλέγουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από τους Χρήστες μέσω διαδικτυακών φορμών για την παραγγελία προϊόντων και υπηρεσιών.

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για παράδειγμα, παρακολουθώντας τον αριθμό των μοναδικών προβολών που λαμβάνονται από τις σελίδες του ιστότοπου ή τους τομείς από τους οποίους προέρχονται οι χρήστες. Χρησιμοποιούμε "cookies" για να παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας.


Χρήση Δεδομένων

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του ιστότοπού μας για να επικοινωνήσουμε με τους χρήστες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από εμάς και τις αξιόπιστες θυγατρικές μας, ανεξάρτητους εργολάβους και επιχειρηματικούς εταίρους, και διαφορετικά για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών με εμάς και αυτές τις θυγατρικές, ανεξάρτητους εργολάβους και επιχειρηματικούς εταίρους .

Σε καμία περίπτωση η βάση δεδομένων των χρηστών μας δεν θα πωληθεί σε καμία οντότητα για σκοπούς μάρκετινγκ ή λιστών αλληλογραφίας. Οι προσωπικές πληροφορίες δεν θα πωληθούν ή θα μεταφερθούν με άλλο τρόπο στους επιχειρηματικούς μας εταίρους χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, εκτός από το ότι θα αποκαλύψουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σε τρίτους όταν, κατά την καλή μας πίστη, είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.