Διαδικτυακές Υπηρεσίες

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Η SEO προώθηση ιστοσελίδας είναι μια διαδικασία κατά την οποία προωθούμε την ιστοσελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google (search engine), σε λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε.

Δημιουργία Προφίλ Εταιρείας Google My Business

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δημιουργία Email για την προβολή της επιχείρησης στην Google και την καταχώρηση στους χάρτες της για την καλύτερη αναζήτηση της επιχείρησή σας.

Δημιουργία Διαφημίσεων Google Adsense

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δημιουργία Google analytics και ενσωμάτωση στον ιστότοπο σας τον κώδικα της Google για ανάλυση επισκεψιμότητας όπως και τη σύνδεση στο Google adsense για το ξεκίνημα τον κερδών σας .

Εγκατάσταση Πλατφόρμας

Η υπηρεσία μόνο την εγκατάσταση της πλατφόρμας της επιλογής σας και την τροποποίηση των πρόσθετων προς την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας, στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο χώρος φιλοξενίας και το πρότυπο της επιλογής σας.

Επανεγκατάσταση & Αναδημιουργία Ιστότοπου

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την επανεγκατάσταση του ιστότοπου σας με τις απαιτήσεις που χρειάζεται για την ορθή λειτουργία του στο καινούργιο πρότυπο της επιλογής σας και της εγκατάστασης των πρόσθετων του στης τελευταίες ενημερώσεις που χρειάζονται.

Yποστήριξη & Management Ιστοσελίδας

Η υπηρεσία management παρέχει μία εύκολη λύση σε προβλήματα της ιστοσελίδας στα οποία χρειάζεται άμεσα λύση για την ορθή επαναλειτουργία της σε άμεσο χρόνο.